Forum Međunarodnog olimpijskog komiteta u Helsinkiju

Finski olimpijski komitet je od 18.do 20.novembra 2019.godine domaćin Foruma u Helsinkiju, koji se održava pod pokroviteljstvom MOK-a, a čiji je cilj promocija rodne ravnopravnosti i povećanja broja žena na rukovodećim pozicijama, kao i dobrog upravljanja i odgovornosti u rukovođenju sportskim institucijama. Forumu prisustvuju brojni evropski sportski čelnici, uključujući predsjednika…

Prijem za džudistkinju Jovanu Peković

Za crnogorsku džudistkinju i evropsku šampionku Jovanu Peković danas je organizovan prijem u Crnogorskom olimpijskom komitetu.

Jovana je zlatnu medalju osvojila na nedavno održanom Evropskom prvenstvu za mlađe seniore (do 23 godine) u Rusiji, u kategoriji do 78 kilograma.

Medalje karatista na Svjetskom prvenstvu u Čileu dokaz da crnogorski karate ima budućnost

Medalje i rezultati na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Čileu, daju nadu da karate ima svoju budućnost u Crnoj Gori, saopšteno je iz Karate saveza Crne Gore.
Predsjednik COK-a, Dušan Simonović čestitao je osvajačima medalja na uspjehu, navodeći da je u Čileu ostvaren fantastičan rezultat.

Pohvale EOK-a za organizaciju Igara malih zemalja

Crnogorski olimpijski komitet dobio je na Skupštini Evropskog olimpijskog komiteta u Varšavi čestitke za uspješnu organizaciju Igara malih zemalja Evrope, koje su od 27. maja do 1. juna održane u Crnoj Gori, kazao je predsjednik Dušan Simonović.Simonović je, sa direktorom takmičenja i njegovim zamjenikom, Igorom Vušurovićem i Borisom Sekulićem, predstavio finalni izvještaj sa Igara.

Sjajni rezultati crnogorskih karatista na prvenstvu u Čileu

Reprezentativci Crne Gore u karateu su osvojili dvije medalje na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Čileu.Najuspješniji mladi sportista u izboru COK-a Bojan Bošković osvojio je zlatnu medalju u Santjagu u kategoriji do 68 kilograma. Bronzanu medalju osvojio je kadet Nemanja Mikulić, u kategoriji do 57 kilograma.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Olimpijski magazin

Dokumenta

     

Aktuelna fotogalerija

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh