Čestitke Radoviću povodom osvajanja medalje na prvenstvu Evrope

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović uputio je iskrene čestitike stonoteniseru Filipu Radoviću povodom osvajanja srebrne medalje na prvenstvu Evrope.„U ime Crnogorskog olimpijskog komiteta i svoje lično upućujem iskrene čestitke Filipu Radoviću, na još jednom sjajnom nastupu i novoj medalji sa Evropskog prvenstva.”

Forum Olimpijske solidarnosti MOK-a

U novoj zgradi Međunarodnog olimpijskog komiteta u Lozani, Forum Olimpijske solidarnosti okupio je predstavnike 50 evropskih zemalja, kao i delegacije većih zemalja sa drugih kontinenata- Kine, SAD-a, Australije, Novog Zelanda, Brazila i Kanade. Ispred Crnogorskog olimpijskog komiteta Forumu prisustvuju Andrija Popović, šef crnogorske misije za OI “Tokio 2020” i Zagorka…

Prijem za osvajače medalja na EUSA Combat igrama

Povodom osvajanja jedne srebrne i dvije bronzane medalje na EUSA Combat igrama, koje su od 31. jula do 3. avgusta održane u Zagrebu, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta je organizovao prijem za studente koji su se okitili medaljama na ovom takmičenju, kao i za predsjednika Studentskog sportskog saveza Ivicu Todorovića.

MI „Patras 2019”: Odbojkaši završili nastup na Igrama

Nakon jučerašnjeg poraza od Francuske 2, reprezentacija Crne Gore u odbojci na pijesku je danas  izgubila od reprezentacije Grčke 2 rezultatom 2:0 (21:15, 21:12) u preliminarnoj fazi takmičenja u grupi C.

Ovim porazom naša reprezentacija je zavrsila učešće na Mediteranskim igrama.

MI „Patras 2019”: Odbojkaši izgubili od Francuske 2

Reprezentacija Crne Gore u odbojci na pijesku (Vuk Medenica-Aleksandar Marojević) izgubila je od reprezentacije Francuske 2 rezultatom 2:0 (21:10,21:10) u utakmici 1. kola grupe C, na II Mediteranskim igrama na pijesku „Patras 2019”.

U narednom kolu naši odbojkaši će se sastati sa reprezentacijom Grčka 2.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

Dokumenta

     

Aktuelna fotogalerija

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh